Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

«Секс і нічого особистого» знімали у Львові

Нова українська еротична комедія «Секс і нічого особистого» зібрала у прокаті за перший вікенд понад 11 мільйонів гривень. Про таку радісну новину повідомив голова Держкіно України Пилип Іллєнко. Бюджет картини — 26 мільйонів гривень, з яких фінансова підтримка Держкіно становила 13 мільйонів.

Це адаптація канадського комедійного формату My Awkward Sexual Adventure. Режисер стрічки — Ольга Ряшина, продюсери — Юрій Мінзянов і Влад Ряшин. Над сценарієм протягом семи місяців працювали Сергій Притула та актори «Вар'яти-шоу»: Володимир Жогло, Валентин Сергійчук, Володимир Ковцун і Віталій Тильний. Стрічка має відношення до Тернополя, бо з п’яти авторів сценарію троє з «файного міста».

«Сценарій не писався з нуля, цей фільм — франшиза канадської стрічки подібного формату, — каже Сергій Притула.- Українські продюсери також придбали цю франшизу, але потім постало питання, що зняти цей фільм в українських реаліях неможливо. Бо ментальність українців відрізняється від менталітету людей на Заході. Сценарій неодноразово переробляли, бо потрібно було догодити не лише глядачеві, а й Держкіно».

За сюжетом, на пропозицію руки і серця головному герою кажуть, що він у ліжку повний нуль… Убитий горем Сергій їде в Прагу до свого друга Василя. Там Сергій випадково знайомиться зі стриптизеркою Діаною, яка обіцяє зробити з нього супер-героя…

Головні ролі у фільмі молодої режисерки Ольги Ряшиної виконали Роман Луцький, Анжеліка Ніколаєва, Сергій Притула, Наталя Мазур. Також в епізодах можна побачити учасників «Вар'яти Шоу» та Андрія Данилка. Для Сергія Притули, співавтора сценарію, цей фільм став дебютним як для кіноактора. А от Романа Луцького глядачі встигли полюбити завдяки головній ролі у фільмі «Сторожова застава».

Більша частина зйомок фільму відбулась у Львові, який «зіграв» і сам себе, і Прагу. До саундтреку увійшли пісні виключно українських виконавців.

Схожі новини