Передплата 2024 «Добре здоров’я»

На Київщині дві маршрутки потрапили в ДТП: поранено 15 пасажирів

  • 27.12.2018, 11:29
  • 556

На трасах Київської області стались дві аварії за участю маршруток, які перевозили пасажирів. У двох аваріях отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості близько 15 пасажирів, всі вони госпіталізовані.

Про це повідомляє Нацполіція Київської області.

Одне ДТП сталося в Обухівському районі, на 39 км траси Київ-Знам'янка біля 6:30 ранку. За даними поліції, водій маршрутного автобуса «ГалАЗ» зупинився, щоб висадити пасажирів. Зупинка сталася частково на правій смузі руху. В цей час водій вантажного автомобіля «DAF», який рухався в попутному напрямку, в'їхав в стояла маршрутку.

У результаті першої ДТП шестеро пасажирів отримали травми різного ступеня тяжкості. Всі вони були госпіталізовані.

Друга аварія сталася на трасі Київ-Одеса, про неї правоохоронці дізналися о 07:25. На контрольно-пропускному пункті міста Біла Церква після перевірки документів водій вантажівки почав рух. В цей час водій маршрутки Mercedes Sprinter врізався у вантажівку. Постраждали дев'ять пасажирів маршрутки, автомобілі «швидкої допомоги» всіх їх доставили в лікарню.

Як зазначили у поліції, всього за минулу добу сталося 106 ДТП, з них 3 аварії, де постраждали люди. Основними причинами ДТП є недотримання водіями швидкісного режиму і правил маневрування.

Схожі новини