Передплата 2024 «Добра кухня»

Ілон Маск анонсував появу в Україні зарядних станцій Tesla

  • 27.12.2018, 10:31
  • 532

Американський бізнесмен, мільярдер Ілон Маск анонсував появу в Україні зарядних станцій Tesla Supercharger.

Про це повідомляє «112 Україна».

«Більшість людей не знають, що мережа Tesla Supercharger дозволяє легко подорожувати на великі відстані через США, більшу частину Європи, Канади та Китаю», — написав Маск на своїй сторінці в Twitter.

Пізніше у відповідь до коментаря користувачеві Ілон Маск написав, що у 2019 році мережу станцій суттєво розширять.

«Supercharger охопить 100% Європи в наступному році. Від Ірландії до Києва, від Норвегії до Туреччини», — запевнив Ілон Маск.

Згідно карті мережі станцій Supercharger, яку додав до посту бізнесмен, зарядні станції Tesla з'являться в місті Радивилів Рівненської області та на околиці Житомира. При цьому у Tesla також зазначили, що точний час і конкретне місце розташування майбутньої станції ще може змінитися.

Tesla Superchargers — це мережа станцій, побудованих компанією Tesla Inc. для швидкого заряджання акумуляторних батарей електрообладнання Tesla (моделей S, 3, X). Розробниками Tesla передбачено, що власники будуть заряджати акумулятори своїх авто будинку (вночі, коли споживання електроенергії коштує дешевше). Однак, якщо планується поїздка на далеку відстань, саме тоді і знадобиться мережа Tesla Superchargers. Станції розташовані продумано, уздовж основних магістралей, біля кафе і магазинів.

Схожі новини