Передплата 2024 «Добра кухня»

«Нам не потрібен мир за будь-яку ціну», — кіборг Свирид про заяви Володимира Зеленського

Засновник громадської організації «Серця кіборгів» Анатолій Свирид — воїн, який вийшов із Донецького аеропорту і побував у полоні «ДНР» — відповів шоумену Володимиру Зеленському на його заяву з приводу перемир’я за бідь-яку ціну

Про це повідомляє Цензор.НЕТ.

«Я не бачу його (Зеленського. — Ред.) як головного військовокомандуючого наших Збройних Сил. І нам мир за всяку ціну не потрібен. Домовлятися треба, але мир за всяку ціну нам не потрібен».

«Рейтинги — тому що у його протеже, боса, потужний ресурс, надійний. Тому і рейтинги. Але одна справа смішити людей на сцені, а зовсім інша — керувати такою величезною державою», — наголосив Свирид.

Нагадаємо, український актор, шоумен Володимир Зеленський вважає, що для вирішення війни з РФ доведеться вести переговори з Росією, зокрема, з Володимиром Путіним. Воєнний варіант звільнення окупованих територій він категорично відкидає. «Доведеться говорити. Ну доведеться говорити, хочемо ми не хочемо, через себе, хоч з чортом лисим готовий домовитися, аби не вмирала жодна людина. Я вважаю, що це хоча б перший крок. Перший крок — припинити стрілянину і розвивати свою країну», — заявив Зеленський в інтерв’ю Дмитрові Гордону.

Схожі новини