Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Синоптики попередили про сніг та ожеледицю

  • 25.12.2018, 20:50
  • 461

Завтра, 26 грудня вночі на Лівобережжі та на крайньому заході сніг, вдень в Україні, крім південної частини, мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця.

«26 грудня вночі на Лівобережжі та на крайньому заході — сніг, вдень в Україні, крім південної частини, — мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу. На дорогах — ожеледиця. Вітер західний, північно-західний, 7−12 м/с, місцями пориви 15−20 м/с. Температура вночі — 4−9 градусів, у західних та південних областях — 1−6 градусів морозу; вдень від 3 градусів морозу до 2 градусів тепла, в Карпатах та на Лівобережжі — 1−6 градусів морозу», — йдеться у повідомленні Укргідрометцентру в Facebook.

Як повідомила на своїй сторінці у Facebook синоптик Наталка Діденко, завтра 26 грудня у західних, північних областях, а до кінця доби середи у більшості областей України падатиме сніг, посилиться вітер та хуртовини.

«На Заході сніг змішуватиметься із мокрим снігом та подекуди дощем. Вітер буде західного та північно-західного напрямку, помірний, до сильного. Найближчої ночі очікується -2−9 градусів. Завтра вдень на Лівобережжі -1−6 градусів, на Правобережжі 0+3 градуси», — розповіла Наталка Діденко.

Схожі новини