Передплата 2024 ВЗ

Вибух на різдвяному ярмарку у Львові: Стало відомо про стан постраждалих

  • 23.12.2018, 14:14
  • 631

Стан здоров’я усіх чотирьох постраждалих від вибуху на різдвяному ярмарку в центрі Львова вже стабілізований.

Про це повідомив начальник управління охорони здоров'я Володимир Зуб, передає «Громадське».

Зуб зазначив, що всіх чотирьох постраждалих прооперували на уражених вибухом ділянках тіла 22 грудня, тобто в день вибуху.

Дівчину, яку вчора доставили в реанімацію, упродовж дня (тобто 23 грудня) мають перевести у відділення.

Ще одного чоловіка, якого доставили до реанімації, поки не планують переводити, проте його стан називають стабільним.

«Він залишається в реанімації, у важкому стані, але стабільному, продовжує отримувати інтенсивну терапію», — повідомив Зуб.

«Усіх пацієнтів стабілізовано. Усі хворі усім забезпечені», — зазначив Зуб.

Нагадаємо, 22 грудня у Львові на різдвяному ярмарку у центрі міста сталась пожежа в одному з павільйонів: під час пожежі, за попередніми даними, вибухнув газовий балон. Унаслідок події поранення дістали четверо людей, двох із них доставили до реанімації у лікарню Львова. Після чого влада Львова вирішила призупинили роботу всіх різдвяних ярмарків у місті.

Поліція почала розслідувати пожежу на різдвяному ярмарку у центрі Львова як порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки. Проте під час з'ясування обставин перекваліфікувала події як порушення правил безпеки під час роботи з підвищеною небезпекою.

Максимальне покарання за статтею — до восьми років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Схожі новини