Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

В одній з областей України транслювали «рупор Кремля» Russia Today

  • 23.12.2018, 11:11
  • 544

Співробітники правоохоронних органів України припинили у Вінницькій області протиправну діяльність приватного інтернет-провайдера, який надавав своїм абонентам послугу IPTV, не маючи на це ліцензії Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.

Про це повідомляє СБУ у Вінницькій області.

Як йдеться у повідомленні, серед телеканалів, які пропонувалися глядачам, транслювалися в тому числі і заборонені в Україні пропагандистські канали РФ, включаючи «рупор Кремля» Russia Today.

Крім того, провайдер ретранслював низку телевізійних каналів без відповідних угод з власниками авторських і суміжних прав, чим завдано їм збитки в розмірі декількох сотень тисяч гривень.

«У рамках розпочатого кримінального провадження за ч. 3 ст. 176 Кримінального кодексу України були проведені санкціоновані слідчі дії в офісі приватного підприємства та виявлено технічне обладнання, яке, згідно з попередніми висновками експертів, використовувалося для ведення протиправної діяльності», — стверджують в СБУ.

Операція проводилася співробітниками вінницького управління СБУ спільно з Департаментом кіберполіції під процесуальним керівництвом обласної прокуратури.

Схожі новини