Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Різдвяний ярмарок у Львові через вибух тимчасово закрили

  • 22.12.2018, 16:59
  • 829

Роботу Різдвяного ярмарку у Львові вирішили тимчасово припинити через вибух, який стався сьогодні.

Таке рішення озвучив міський голова Андрій Садовий, який провів на місці події оперативну нараду зі структурними підрозділами міста і надзвичайними службами, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Засідання міської комісії з питань ТЕБ і НС щодо цієї ситуації відбудеться сьогодні.

Також у мерії повідомляють, що чотирьом постраждалим під час вибуху надається вся необхідна медична допомога в КНП «8-а міська клінічна лікарня м. Львова».

Двоє із постраждалих перебувають в реанімації, і двоє — в опіковому відділенні. За словами начальника міського управління охорони здоров’я Володимира Зуба, усім постраждалим надається вся необхідна медична допомога, усі необхідні медикаменти є.

«Госпіталізовано 4 людини. Надаємо їм допомогу. У всіх — опіки обличчя, шиї, верхньої частини тулуба і верхніх кінцівок. Площа і глибина опіків зараз уточнюються. Медикаментами ми забезпечені», — каже Володимир Зуб.

Як писав «ВЗ», сьогодні на Різдвяному ярмарку у центрі Львова вибухнув газовий балон. Є постраждалі, яким надається вся необхідна медична допомога. Мер Львова Андрій Садовий наголосив, що є категорична заборона використовувати в різдвяних хатинках будь-які балони. Відтак, сьогодні в мерії терміново зберуть міську комісію з питань ТЕБ і НС.

Тим часом ДСНС оприлюднила відео з гасіння пожежі на Різдвяному ярмарку у Львові.

Схожі новини