Передплата 2024 ВЗ

Олена Якубовська — керівник ЦБТ-Львів, власним прикладом доводить, що все залежить тільки від нас самих!

  • 21.12.2018, 16:57
  • 1 728

Відгуки про успіхи ЦБТ-Львів під керівництвом Олени Якубовської

Олена Якубовська — відгуки про успіхи ЦБТ-Львів під її керівництвом

Олена Якубовська, відгуки про кар'єру керівника ЦБТ-Львів
Олена Якубовська, відгуки про кар'єру керівника ЦБТ-Львів

Кожен день люди хочуть стати більш успішними, збільшити доходи, увійти в нове коло спілкування. Але чи справдяться ці плани, чи залишаться лише нездійсненними мріями? Керівник Центру Біржових Технологій (Львів) Олена Якубовська власним прикладом доводить, що все залежить тільки від нас самих! Пройшовши шлях від менеджера до керівника великого регіонального відділення, вона впевнена, що планування і щоденна робота над собою обов’язково принесуть бажаний результат.

Як будувати кар'єру, навчаючись у лідерів

Лідер львівського офису ЦБТ Олена Якубовська: відгуки колег та клієнтів підкреслюють професіонализм
Лідер львівського офису ЦБТ Олена Якубовська: відгуки колег та клієнтів підкреслюють професіонализм

Зараз дуже багато говорять про фінансову свободу або незалежність. Однак не всі розуміють, що це насправді. Керівник ЦБТ-Львів Олена Якубовська впевнена, що успішні люди не ототожнюють свободу з бездіяльністю чи «диванним» життям. Навпаки, ти вільний у своєму виборі видів бізнесу, розподілі часу чи дозвілля тільки тоді, коли ти маєш свою справу, декілька джерел доходів і продовжуєш розвиватись! І керівна посада — це не привід розслаблятись, а можливість втілювати нові амбітні ідеї.

Почавши роботу в ЦБТ і доклавши багато зусиль, щоб опанувати практичну сторону торгівлі на фінансових ринках, кожен день доводилось вивчати нову інформацію, аналізувати і йти вперед — такий шлях пройшла Олена Якубовська. Найголовнішим успішний фінансист вважає саме зустріч нових успішних людей, які ділились досвідом і надихали на нові досягненняя. Брати найкраще і навчатись у лідерів — це правило, яке допомогло досягти кар’єрного і особистісного зростання.

Олена Якубовська: відгуки про можливості створення власного перспективного бізнесу за підтримки ЦБТ

Олена Якубовська — финансист радить отримувати інструменті для створення власного бізнесу на курсі ЦБТ Беластіум
Олена Якубовська — финансист радить отримувати інструменті для створення власного бізнесу на курсі ЦБТ Беластіум

Всі ми хочемо всього і одразу. А історії успіху часто примушують нас заздрити і думати, що «їм зараз легко говорити»! Проте, насправді, треба починати з малих кроків, які неодмінно приведуть до бажаного результату. Для тих, хто хоче збільшити свій капітал, фінансові консультанти ЦБТ-Львів проводять навчання за унікальною програмою ЦБТ Беластіум. Курси трейдингу — це можливість за двотижневий строк отримати готові інструменти для стабільного заробітку на біржових ринках, тобто власну бізнес-модель для прибуткової торгівлі.

Популярність біржової торгівлі зумовлена її високою дохідністю і незалежністю від політичної чи економічної ситуації в країні. На світових ринках завжди є попит і пропозиція на вільноконвертовані валюти, акції, нафту чи золото. При цьому такий товар не псується, його неможливо вкрасти. Саме тому біржова торгівля приваблює і тих, хто тільки хоче мати власний бізнес, і тих, хто вже стикнувся з реаліями класичних бізнес-моделей в нашій країні.

З опанування професії трейдера і напрацювання власної стратегії за допомогою навчальних програм в Центрі Біржових Технологій починала свій шлях і Олена Якубовська. Відгуки багатьох клієнтів ЦБТ також підтверджують, що практична орієнтованість і закріплення отриманих знань у режимі он-лайн торгівлі зумовили швидке отримання бажаного результату. Такий початок дав можливість відкрити власний торговий рахунок на фінансових ринках і поєднати його з керівною посадою.

Опанувати нові види діяльності і збільшити власні доходи за допомогою професіоналів — саме це пропонує ЦБТ-Львів. Керівник філїї Олена Якубовська ділиться з клієнтами секретами власного успіху і наголошує, що практичне навчання і відкриття ще одного джерела доходів наближує до фінансової незалежності і робить Вас хазяїном власного життя, а не підлеглим! Тому ми чекаємо всіх бажаючих діяти і розвиватись в ЦБТ-Львів — завітайте до офіса, або зайдіть на сторінку курсу «ЦБТ Беластіум» на сайті ЦБТ и залиште заявку на консультацію. Професійний консультант зв'яжеться з вами найближчим часом та відповість на всі питання.

Приєднуйтесь до лідерів і беріть краще!