Передплата 2024 «Добрий господар»

Янукович знову «помер»

Відколи адвокати «єдиного легітимного» заявили, що він не може навіть останнє слово у судовому процесі виголосити (такий, мовляв, хворенький), інтернет-пошуковики тріщать від запитів із ввідним «Янукович помер». І ось нарешті «некрологове» підтвердження з’явилося.

Українські ЗМІ отримали розсилку з поміткою «терміново» і повідомленням про те, що Янукович помер у московській лікарні під час операції на хребті. Саме про травму хребта розповідали адвокати «легітимного», коли «відмазували» його від виходу в ефір на судовому засіданні у справі про державну зраду.

На радощах від звістки про кончину Януковича хто баяни взявся рвати, хто приємну новину обмивати. Але на тамтому світі «проФФесор» не затримався. За повідомленням про його смерть послідувало спростування. В агентстві УНІАН, від імені якого журналісти отримали «похоронки» на Януковича, повідомили, що жодного стосунку до розсилки не мають, як і до електронної адреси, з якої надійшли листи.

Тож похорон «легітимного» знову відкладається. Вже утретє. Вперше Янукович «помер» через півтора місяця після втечі до Росії — від серцевого нападу. Вдруге — у червні 2016-го, коли живучість Януковича поставив під сумнів російський журналіст Олег Кашин.

Схожі новини