Передплата 2024 ВЗ

Футболу кожен вік підвладний, або Як дивитися матчі Ліги чемпіонів та Ліги Європи у зручному місці та з відмінною якістю

У холостяцькому колективі на роботі завжди були дві головні теми для розмов: дівчата і футбол

Ближче до початку фінальних матчів Ліги чемпіонів і Ліги Європи УЄФА пріоритети змінювалися. І, як у популярній колись пісні, головним ставав футбол, ну, а дівчата згодом.

Сергій не одразу помітив, що на його заклик піти у спортбар по­дивитися футбол під пиво, ста­ло відгукуватися все менше колег. Уболівати вони йшли вже в затиш­ному сімейному колі.

Одного разу Сергію довело­ся самому йти у знайомий бар, де показували пряму трансляцію матчу Ліги Європи. Власник бару уклав договір з відомим теле­компровайдером і мав доступ до ліцензійних трансляцій.

Зал уже гудів. Сергій ледь знайшов вільне місце. Поруч сиді­ла дівчина, яка прийшла без ком­панії і зраділа, що й хлопець один. Виявилося, Світлана теж уболіває за «Барселону». Раніше ходила сюди з подругою, але її новий хло­пець не пускає.

— А у мене вдома по телевізору тепер матчі Ліги чомусь не показу­ють, — поскаржилася Світлана.

— Так треба правильно провай­дера обирати, — пояснив Сергій новій знайомій. — Для показу таких матчів з нинішнього року потрібно отримати ліцензію. У всьому світі професійний спорт підживлюєть­ся відрахуваннями від телевізій­них трансляцій. І я дуже задово­лений, що мій провайдер ВОЛЯ і канали «Футбол 1"/"Футбол 2» отримали право транслювати всі матчі Ліги чемпіонів та Ліги Євро­пи УЄФА на сезони-2018−2021. Я, як абонент, трохи доплатив за до­датковий пакет «Футбол HD», але ти ж розумієш, що за задоволення дивитися такі матчі в режимі ре­ального часу можна і розщедри­тися.

А ще я підписався на додатко­ву послугу «Воля Футбол +» і те­пер можу дивитися матчі не тіль­ки по телевізору, а й на смартфоні, як у прямій трансляції, так і в за­пису. Тепер і у відрядженнях можу дивитися.

Розлучатися чомусь не хотілося, і Сергій запросив Світлану в гості, дивитися усі наступні матчі Ліги. Так молодим виявилося зручніше спіл­куватися…

Футбол футболом, а любов любов’ю. Сергій подумав, що пора дівчину з батьками познайо­мити. Світлана тільки попросила хлопця не говорити, що вона фа­натка футболу, хтозна, як це стар­ші сприймуть. А Сергій у відповідь розсміявся:

— А я вже сказав. І вони зраді­ли, тому що мама і тато зі спортом завжди дружили. Зараз і на лижах ходять, і в теніс грають. Дивляться всі футбольні матчі українських ко­манд, Лігу чемпіонів і Лігу Європи УЄФА. І задоволені, що ВОЛЯ га­рантувала своїм абонентам мож­ливість дивитися прямі трансляції. Справжній фанат не може чекати на результат, йому треба бути в грі, переживати, радіти і насолоджува­тися красивими моментами.

Василь Горін

Схожі новини