Передплата 2024 ВЗ

Смертельна ДТП за участі автобуса на Львівщині: повідомлено про загиблих в аварії військових

  • 17.12.2018, 12:10
  • 908

Внаслідок ДТП, яка сталась у неділю в селищі Івано-Франкове Яворівського району на Львівщині, загинули троє військовослужбовців Національної академії сухопутних військ.

Про це повідомляється на сторінці академії в Facebook.

«16 грудня 2018 року трагічно внаслідок дорожньо-транспортної пригоди у селищі Івано-Франкове Яворівського району загинули військовослужбовці військової служби за контрактом 184-го Навчального центру Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного солдати Назарій Пастерук, Віктор Транков та Костянтин Прядеїн», — йдеться в повідомленні.

Як писав «ВЗ», у неділю поліція Львівської області повідомила, що близько 3 години ночі на автодорозі Львів-Краковець в селищі Івано-Франкове 43-річний киянин, керуючи автобусом «Неоплан» міжнародного рейсу Дніпро-Згожелець (Польща) не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв лобове зіткнення з легковим автомобілем «Вольво».

Водія автобуса затримали. За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 286 (порушення правил безпеки руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Санкція статті — позбавлення волі терміном від п'яти до десяти років без права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Схожі новини