Передплата 2024 «Добре здоров’я»

До України приїхав культовий британський співак: подробиці перебування артиста в Києві

  • 16.12.2018, 16:34
  • 785

До Києва приїхав культовий британський артист і автор пісень — Девід Крейг, який сьогодні о 20:00 виступить у клубі Stereo Plaza з найбільш обговорюваним DJ-шоу TS5.

Про це повідомляє ТСН.

В Одному з готелів Києва Девід Крейг вже встиг дати перше інтерв’ю. Співак був одягнений у все чорне: футболку, толстовку, штани і куртку.

Також вчора він взяв участь у зніманнях новорічного концерту «Вечірнього кварталу» у Палаці «Україна».

Артист попросив забезпечити його готелем з номером як мінімум напівлюкс і обов'язково з тренажерним залом.

Для свого пересування він попросив надати йому чорний Mercedes S Class з затемненими задніми вікнами. Також в автомобілі повинні бути дві 1,5-літрові і дві 5-літрові пластикові пляшки мінеральної води EVIAN.

Гримерна кімната має бути з кондиціонерами і шістьма по 1,5 л і двадцятьма чотирьма по 0,5 л пляшками мінеральної води EVIAN.

З їжі: бутерброди на білому і коричневому хлібі, свіжі нарізані овочі, фрукти (яблука, груші, полуниця, лохина, малина), чай, кава, молоко, цукор, вершки, лимонад, кока-кола, дієтична кола і свіжовичавлені соки з дині та журавлини.

Харчування Девід замовив триразове і без фастфуду.

Нагадаємо, Девід Крейг — це гримуча суміш таланту, харизми і успіху. Його мати — єврейка, батько — гренадин. Музикою він займається із самого дитинства. Після виходу дебютного альбому, який був проданий тиражем 1,5 млн копій в одних тільки США, критики назвали його номером один серед музикантів.

На рахунку 37-річного Крейга — 15 млн проданих альбомів у всьому світу і кілька номінацій «Греммі». Його хіт 7 days потрапив в топ-10 Billboard і був проданий тиражем у 4,5 млн екземплярів. Тільки за останній рік цей трек скачували 290 млн разів. А його диск Slicker than you raverage двічі ставав платиновим, а альбом Trust me, випущений в 2007 році, став золотим.

Крейг привіз до Києва багато несподіваних сюрпризів. Наприклад, він виконає свою головну новинку — сингл I know you, який записував в тандемі з англійської інді-поп-групою Bastille.

Схожі новини