Передплата 2024 «Добра кухня»

Фітнес-тренер із Херсона потрапила до Книги рекордів України

  • 15.12.2018, 09:58
  • 1 265

У Херсоні встановили рекорд із віку фітнес-тренера.

Найстаршою такою є 63-річна Наталія Зоріна, повідомляє ТСН.

Тренування в неї розпочинається з усмішки, а поганий настрій фітнес-тренер просить лишати за межами залу. Усі вправи виконує разом з ученицями, і так майже щодня. «Найулюбленіший рух — це кішечка, добра. Люблю тварин», — каже Зоріна. Учениці звертаються до неї на ім’я, а на заняття приходять не лише натренувати м’язи, а й зарядитися позитивною енергією.

«Просто от дивишся і розумієш, що у свої 22 робиш десь 30% того, що робить людина у 60», — зізнається відвідувачка спортивного клубу Валерія Буднік. «Всі дивуються, всі», — підтверджує інша учениця Олександра Ващук.

Ідея уславити Наталю Зоріну як найстаршого фітнес-тренера України виникла в учениць. Жінка про це навіть не здогадувалася, поки експерти книги рекордів не встановили, що в Наталі і фітнес-тренерський стаж, і вік для такої роботи — найбільші в державі. Зоріна пояснює, що вона професійний хореограф, працювала в ансамблі при філармонії, викладала, а кар’єру тренера розпочала з ритмічної гімнастики в товаристві «Динамо», коли слово «фітнес» ще ніхто й не знав. За багато років роботи виховала вже кілька поколінь учениць і зупинятися не збирається. «Відпочивати — означає іржавіти», — каже тренер.

Секрети молодості і здоров’я від Наталі Зоріної дуже прості: ніяких дієт і натхнення до роботи. «Бачу улюблену роботу, бачу інструкторів молодих, бачу своїх клієнтів. Як хворіти і як старіти?», — каже вона і додає, що відчуває себе років на 30. У вільний від роботи час підтримувати форму тренеру допомагають кіт Мурчик, песик Бім і заняття «агрофітнесом» на восьми сотках городу.

Схожі новини