Передплата 2024 ВЗ

Історія з любовними втіхами туриста на піраміді в Єгипті отримала продовження

  • 14.12.2018, 19:14
  • 704

Російський журналіст Володимир Бровін виступив на захист туриста з Данії Андреаса Хвіда, який разом зі своєю подругою зайнявся сексом на вершині піраміди Хеопса в Єгипті.

Так, на сторінках порталу Disgusting Men він розповів, що Міністр у справах старожитностей Єгипту обіцяв покарати Андреаса за осквернення святині, пише «Обозреватель».

Також він зазначив, що вчинок хлопця не особливо розумний, але це не привід, щоб роздмухувати скандал такого масштабу.

«Вчинок не особливо розумний, але, чорт візьми, він знаходиться десь на рівні з викинутою повз урни пачкою від морозива. Зате скандал розгорівся такий, наче він т**нув не свою подругу, а самого фараона, що лежить в гробниці», — написав автор.

Також він додав, що обвинувачі пишуть про те, що Андреас принизив єгиптян, їхню культуру і піраміди. Але давньоєгипетська культура була сексуальною та помішаною на родючості.

«Ображені пишуть про те, що секс принизив пам'ять Хеопса і тих, хто будував диво світу. Але нагадаємо: сам Хепос раз на рік займався тим, що на очах свого народу задовольняв себе в водах Нілу заради родючості, а у вільний від правління час катався на човні, в якому було безліч голих наложниць», — зазначив Бровін.

Схожі новини