Передплата 2024 ВЗ

У дев’ять років — чемпіони світу з бальних танців

Юні стрияни Давид Комарницький та Ангеліна Черковська перемогли у двох категоріях на Open World Championships-2018 у Парижі.

Юні стрияни Давид Комарницький та Ангеліна Черковська стали абсолютними чемпіонами світу з бальних танців в європейській та латиноамериканській програмах у категорії «ювенали-1» на чемпіонаті світу у Парижі. Обом чемпіонам — по дев’ять років, у парі вони танцюють лише п’ять місяців. Комарницький і Черковська стали єдиною парою з України серед усіх категорій, яка отримала такі високі звання. Другу сходинку посіла пара зі США, третю — з Росії. Юних переможців, які повернулися до Львова, привітав голова ЛОДА Олег Синютка.

Чемпіонат Open World Championships-2018 відбувався 6−9 грудня в столиці Франції — Парижі. 8 грудня спортсмени здобули перемогу в латиноамериканській програмі, а 9 грудня стали найкращими у європейській програмі. Вони тренуються у Ірини Марюк у Клубі спортивного бального танцю «Пролісок» (м. Стрий).

Давид Комарницький та Ангеліна Черковська — титуловані танцюристи. Вони вже отримували звання абсолютних чемпіонів України у трьох програмах (європейській, латиноамериканській та програмі десяти танців). Також пара отримала перемогу одного з найпрестижніших змагань у світі «Dutch Open Championship 2018» у м. Ассені (Нідерланди).

Схожі новини