Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Julik вперше заспівав

Саунд-продюсер, актор та діджей Julik вперше записав та презентував українцям власну авторську пісню «Та, яку люблю». Цією піснею артист заявив про початок вокальної кар’єри.

Легка, лірична композиція народилася у пориві натхнення та у прагненні рухатися далі.

«Та, яку люблю» — це історія про хлопця, який щодня радіє тому, що має підтримку та опору у своєму житті! Звісно ж, мова йде про кохану людину, яка підштовхує йти вперед та водночас приносить те, чого нам так бракує.

«Донедавна казав, що не знаю чи буду співати! Ось настав цей момент, коли я сам написав пісню та вирішив її презентувати на широкий загал. Зізнаюсь, вагався чи варто розпочинати цю справу, але опісля позитивних відгуків друзів вирішив спробувати!», — каже Julik.

Прослухавши трек «Та, яку люблю», замислюємось про те, що нам так потрібно. А це увага, спілкування, добре слово… Ці, на перший погляд, прості речі дуже потрібні кожній людині.

«Трек „Та, яку люблю“ народився дорогою до Закарпаття, куди їхав із DJ-сетом в один із нічних клубів. Неймовріні краєвиди, незабутні спогади і стали підгрунтям у написанні цієї пісні. Простота у всьому, мабуть, і є тією рушійною силою, яка надихає», — сказав артист.