Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Влетіли у тролейбус та збили пішохода: У Києві стались дві серйозні ДТП за участі поліції

  • 09.12.2018, 12:52
  • 405

У Києві відбулись дві серйозні ДТП за участі службових автомобілів патрульної поліції.

Про це повідомляє УНН.

Зокрема, сьогодні У Києві службовий автомобіль патрульної поліції вилетів на пішохідну частину і збив перехожого.

«ДТП за участі службового патрульного автомобіля, в результаті якого був здійснений наїзд на пішохода — пішохід з переломом ноги госпіталізований до лікарні», — повідомляє відділ комунікації патрульної поліції Голосіївського району міста Києва.

При цьому в прес-службі додали, що на місці події працює слідчо-оперативна група столичної поліції, яка з'ясовує обставини ДТП.

За попередніми даними, аварію спровокував ще один автомобіль, Audi, який «підрізав» патрульне авто, що змушене було зманеврувати й виїхало на тротуар.

Також уночі на проспекті Лобановського у Києві автомобіль патрульної служби в'їхав у тролейбус. «За участі службового авто відбулося ДТП на проспекті Лобановського. Обійшлося без потерпілих. У автомобіля патрульної служби механічні пошкодження передньої частини», — повідомили у відділі комунікації патрульної поліції Києва.

Також у відомстві уточнили, що автомобіль патрульної служби зіткнувся із тролейбусом, в якому також ніхто не постраждав.
За попередніми даними, причиною зіткнення стало недотримання безпечної дистанції.

У то же час, очевидці повідомляють, що патрульний автомобіль на порожній дорозі «влетів» у тролейбус, що слідував у депо. У результаті удару передню частину автомобіля повністю зім’яло та злетіла «мигалка». Самі патрульні ледь уникли серйозних травм.

Також відомо, що повідомлення про ДТП надійшло до патрульної поліції о 10.08 на вул. Німецькій (колишня Тельмана). Слід зазначити, що це вже третя дорожньо-транспортна пригода в Києві за участю автомобілів патрульної служби поліції з початку доби.

Схожі новини