Передплата 2024 ВЗ

Незабаром у Львові відкриється Фабрики Святого Миколая

  • 06.12.2018, 19:57
  • 1 141

У четвер 13 грудня о 12:00 год у приміщенні Львівського Палацу Мистецтв в рамках проведення благочинної акції «Миколай про тебе не забуде» відбудеться урочисте відкриття «Фабрики Святого Миколая».

Цьогоріч на відкриття завітає хорова капела «Дударик» та виконають уривок з мюзикла-казки «Пригоди Святого Миколая». Герої цього дійства- ангели, ангелята, чортик, чортенята і кіт — зійдуться у епічному музичному двобої за віру і добро і Святого Миколая.

День Святого Миколая — свято малечі, що наповнене незабутніми моментами та приємними подарунками. Акція «Миколай про тебе не забуде» прагне, щоб це свято прийшло до всіх дітей. Фабрика Святого Миколая — місце, де народжується дух зимових свят, добра та любові. Впродовж 13−18 грудня тут працюватимуть волонтери — Помічники Святого Миколая, і готуватимуться до справжньої казки, щоб атмосфера доброчинності Чудотворця прийшла в це свято до кожної дитини, незважаючи на достаток родини чи стан здоров’я.

Робота помічників Миколая на Фабриці полягає в підготовці подарунків для потребуючих дітей, а саме: робота у відділах прийому подарунків, видача адрес малечі, сортування, пакування, перевірка якості запакованих подарунків. На Фабриці завжди панує атмосфера дива, добра і взаємодопомоги.

Цього року близько 500 Помічників Св. Миколая завітають до більш ніж 2500 дітлахів з 1300 сімей (багатодітних, малозабезпечених, учасників АТО). Всі помічники добре підготовлені для важливої святкової місії, для цього відвідують спеціальні вишколи. Останній такий вишкіл відбудеться 8 грудня у Центрі Шептицького (127 аудиторія — зала «Паркова»).

Фабрика радо прийме іграшки, солодощі, канцелярське приладдя, дитячі книжки та засоби гігієни. Подарунки просять приносити до 16 грудня на Фабрику Святого Миколая, яка працюватиме в приміщенні Львівського Палацу Мистецтв за адресою вул. Коперника 17 (з 10.00 до 19.00).

Також запрошують долучитися до акції водіїв-помічників Св. Миколая, котрі мають змогу допомогти з перевезенням волонтерів та подарунків ввечері 18 грудня 2018 р. від Фабрики Святого Миколая до домівок дітей, які з нетерпінням чекають візиту від Помічників Чудотворця.

У суботу 8 грудня 2018 р. всіх запрошують приєднатися до святкової «Акції в місті». Мета акції — розповісти усім, що до свята Св. Миколая залишилося 10 днів, запросити людей долучитися до акції і принести подарунки на Фабрику Святого Миколая. А 9 грудня в рамках акції відбудеться Різдвяний майстер-клас для сімей по виготовленню різдвяної листівки та прикрас на ялинку з макаронних виробів. Майстер-клас проходитиме в осередку Академії Української Молоді, вул. Стрийська 24, м. Львів. Усі зібрані кошти будуть скеровані на акцію «Миколай про Тебе не забуде».

Також, всі охочі можуть залишити книги-подарунки у книгарнях спеціально для дітей з потребуючих родин (0−12р.) за такими адресами:

Книгарня Є:

Львів, площа Адама Міцкевича, 1

Львів, просп. Свободи, 7

ВСЛ

Львів, вул. Старознесенська, 24−26

Львів, вул. Краківська, 3

НТШ

Львів, проспект Шевченка, 8

Свічадо

Львів, вул. Володимира Винниченка, 22

Схожі новини