Передплата 2024 «Добрий господар»

Укрзалізниця продала рекордну кількість квитків за день

  • 05.12.2018, 14:13
  • 682

Упродовж 4 грудня було оформлено 244 тисячі місць для проїзду у пасажирських поїздах, із них 148 тисяч квитків (61% від загальної кількості) — пасажири придбали через інтернет, решту — у залізничних касах.

Про це повідомляє прес-служба Укрзалізниці.

Подібна активність купівельного попиту спостерігалася влітку 2018 року, коли за одну добу пасажири придбали понад 176 тис. квитків на поїзди. Для порівняння — у середньому за добу оформлюється близько 149 тисяч місць, причому більше половини квитків 77 тисяч (52%) — через інтернет.

У компанії також повідомили, що Укрзалізниця докладає зусиль для забезпечення пасажирських перевезень на новорічно-різдвяні свята. Наразі відкрито продаж квитків на поїзди, що відправляються після 20 грудня і пасажири активно їх розкуповують.

Разом з тим, Укрзалізниця сьогодні, 5 грудня, знову констатує сплеск ажіотажного попиту, що засвідчує робота порталу [email protected]. У такій ситуації змушені закликати пасажирів зважено підходити до процесу купівлі квитків на поїзди. Адже станом на 5 грудня у наявності місця на поїзди у передсвяткові дати на найпопулярніші напрямки. Також, завдяки онлайн-системі Укрзалізниці пасажири можуть обрати квитки з пересадкою, якщо місця на прямі поїзди відсутні.

Після реалізації усіх квитків на цілорічні поїзди Укрзалізниця почне продаж проїзних документів на додаткові. Очікується, що цього святкового сезону таких буде призначено не менше 30.

Схожі новини