Науковці назвали продукт, який провокує у жінок захворювання на рак

Дослідження науковців з Університету Лідса (Великобританія) показало, що жінкам потрібно остерігатися частого вживання м’яса.

Про це повідомляє «Портал про здоров’я».

Найчастіше поради щодо помірного вживання м’яса звучать на адресу чоловіків, — але, виявляється, що м’ясо підвищує ймовірність розвитку онкозахворювання і у жінок. Дані, отримані дослідниками з Лідса, опублікував International Journal of Cancer.

Тим жінкам, у родині яких є випадки захворюваності на рак кишечника, вживання червоного м’яса необхідно звести до строгого мінімуму, вважають вчені. Цей висновок був зроблений після аналізу даних, отриманих в ході 17-річних спостережень за 32 тисячами жінок.