Передплата 2024 ВЗ

Українські поліцейські отримали ще 6 радарів TruCam: де їх встановлять

  • 30.11.2018, 13:31
  • 1 094

Від завтра, 1 грудня патрульна поліція використовуватиме ще 6 додаткових пристроїв TruCam, за допомогою яких фіксуватимуть швидкість руху на дорогах України.

Про це повідомляє прес-служба МВС у Facebook.

«Відповідно буде збільшено і кількість місць, де патрульні фіксуватимуть швидкість руху вже з понеділка, 03.12.2018. До списку включені додаткові ділянки автодоріг з підвищеним рівнем аварійності», — повідомляють у поліції.

Додаткові пристрої TruCam встановлять у Вінницькій області (на дорозі М-12 Стрий — Тернопіль — Кропивницький — Знам'янка), у Донецькій області (Маріуполь, вулиця Набережна), у Києві (Броварський проспект, вулиця Саперно-Слобідська, Столичне шосе).

А також у Львівській області (на автодорозі М-10 Львів — Краковець), Рівненькій області (Н-22 Устилуг — Луцьк — Рівне), Тернопільській області (М-09 Тернопіль — Львів — Рава Руська) та Чернівецькій області (Н-03 Житомир — Чернівці).

«Пріоритетом патрульної поліції є не покарання якомога більшої кількості порушників. Головна мета — навчити водіїв безпечно їздити! Тому дотримуйтеся ПДР і не порушуйте швидкісного режиму», — наголосили у поліції.

У повідомленні зазначили, що з 16 жовтня і по сьогодні уже склали понад 13 тисяч матеріалів за перевищення дозволеної швидкості руху.