Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Речник МЗС Росії заявила про можливість окупації регіонів України, де розташовані російські дипустанови

  • 30.11.2018, 13:10
  • 1 499

У Міністерстві закордонних справ Росії офіційно заявляють про можливість окупації регіонів України, де розташовані дипломатичні установи РФ.

Про це заявила офіційний речник російського МЗС Марія Захарова, повідомляє УНІАН.

Зокрема, на запитання про те, що в ситуації постійних акцій протесту біля російських дипустанов в Україні, чи можливе перенесення російських дипломатичних консульств із Києва та Львова на окупований Донбас, Захарова сказала: «Щодо того, що ви запитали, чи не було думки щодо перенесення кудись цих представництв (Росії в Києві та Львові, — ред.), розумієте, наш недавній історичний приклад говорить про те, що іноді не потрібне перенесення, а іноді так виходить, що змінюється статус дипломатичних представництв».

«У нас, приміром, було генеральне консульство в Сімферополі, а потім стало представництво закордонних справ у регіоні. Виходить ось так», — сказала Захарова.

Раніше у Міністерстві закордонних справ Російської Федерації завили, що «у російської громадськості може лопнути терпіння», що призведе до нападу на дипломатичні представництва України на російській території.

Схожі новини