Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Перший рейс здійснив залізничний експрес Київ-«Бориспіль» (ФОТО, ВІДЕО)

  • 30.11.2018, 12:30
  • 920

Сьогодні, 29 листопада, у Києві відбувся запуск рейкового автобуса, який курсуватиме між столичним залізничним вокзалом та аеропортом «Бориспіль».

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив прем’єр-міністр Володимир Гройсман.

На церемонії запуску були присутні президент Петро Порошенко, прем’єр Володимир Гройсман, міністр інфраструктури Володимир Омелян та керівник «Укрзалізниці» Євген Кравцов.

«У п’ятницю запускаємо залізничний експрес з центру Києва до аеропорту „Бориспіль“. Проект реалізували дуже швидко. Від затвердження урядом до запуску першого потяга минуло лише 9 місяців», — заявив прем’єр.

«Тепер можна без проблем прогнозувати час на дорогу до аеропорту — 35 хвилин із залізничного вокзалу до «Борисполя», — додав Гройсман.

Як повідомляє «Економічна правда», квитки вартістю 80 грн можна придбати за готівку у двох касах на Центральному та Південному вокзалах, за безготівковим розрахунком — у чотирьох кіосках самообслуговування, встановлених у конкорсі над чотирнадцятою колією.

У рамках проекту також побудовано дві зали очікування з кондиціонерами, телевізорами, розетками, Wi-Fi та зоною для дітей. Вхід у зазначені зони здійснюється за наявності квитка на експрес.