Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Напад на Гриценка в Одесі прокоментували у БПП

  • 29.11.2018, 13:01
  • 751

Партія «Блок Петра Порошенка» вимагає від правоохоронних органів швидкого розслідування хуліганських дій щодо кандидата в президенти Анатолія Гриценка. Однак самого лідера «Громадянської позиції» звинувачено у використанні «чорного піару»

Відповідна заява опублікована на сторінці партії у Facebook.

Зокрема, у заяві зазначається, що напад на супровід Анатолія Гриценка в Одесі викликає «природнє обурення» і тому БПП «Солідарність» вимагає від правоохоронних органів швидкого розслідування хуліганських дій і притягнення до відповідальності усіх винних.

Водночас у ній зазначається, що «заяви самого Гриценка, який протягом лічених годин встановив і виконавців, і організаторів, і навіть замовника, викликають подив і розчарування в політику, який оголосив себе особливо чесним».

Тому у БПП вважають, що Гриценко не гребує банальними прийомами чорного піару.

«Полковник, який під час війни Росії проти України так і не знайшов дороги до військомату і перечекав у себе на дачі всі шість хвиль мобілізації, вдається тепер до епатажних і абсурдних заяв, аби зняти максимум політичних вершків із безумовно зухвалого і абсолютно неприйнятного інциденту в Одесі. Якось воно не по-офіцерському», — йдеться у заяві у партії.

Раніше повідомлялось, що в Одесі близько 30 людей в масках напали на лідера партії «Громадянська позиція» Анатолія Гриценка та його однопартійців перед входом в офісний центр «Термінал 42», де знаходиться студія Shark Radio.

Згідно з повідомленням поліції Одеської області, «невідомі закидали яйцями лідера однієї з політичних партій» — і між його прихильниками та противниками сталася сутичка.

«За наявною інформацією, під час конфлікту його учасники використали проти опонентів газові баллончики», — зазначає поліція.

Поліцейські розборонили учасників конфлікту та не допустили його ескалації.

За деякий час Анатолій Гриценко звинуватив у нападі Президента Петра Порошенка.

Схожі новини