Передплата 2024 «Добра кухня»

У Львові «народного міліціонера «ЛНР» засудили до 10 років тюрми

  • 28.11.2018, 20:34
  • 651

У Львові суд заочно засудив до десяти років позбавлення волі сепаратиста «ЛНР», який був учасником так званої «народної міліції» терористичної «республіки».

Як повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області, громадянин України підозрювався в участі в терористичній організації.

«У ході спеціального досудового розслідування, яке проводили слідчі Управління СБУ у Львівській області, встановлено, що фігурант протягом 2014−2017 років брав участь в діяльності терористичної організації «ЛНР», а саме — другого армійського корпусу так званої «народної міліції «ЛНР», незаконна діяльність якої досі приводить до загибелі військовослужбовців, мирного населення, ураження об'єктів життєзабезпечення на території Луганської області, а також інших тяжких наслідків», — йдеться в повідомленні.

Таким чином, Галицький райсуд Львова визнав чоловіка винним і засудив до десяти років позбавлення волі з конфіскацією всього належного майна. Зараз обвинувачений перебуває на тимчасово непідконтрольній Україні території, тому він засуджений заочно.

Схожі новини