Передплата 2024 ВЗ

Масштабна ДТП на Черкащині: зіштовхнулися дві вантажівки, ще в одну «влетів» легковик, четверо загиблих

  • 26.11.2018, 16:28
  • 845

У Христинівському районі Черкащини вночі дві вантажівки DAF зіткнулися «лоб у лоб». Водій і пасажир однієї з них загинули на місці, кермувальник другої помер у машині «швидкої».

Про це повідомляє прес-служба управління ДСНС України в Черкаській області.

«26 листопада о 02:15 до Христинівської пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про масштабну дорожньо-транспортну пригоду, що сталася між селами Орадівка та Мала Севастянівка. За невстановлених поки що обставин, на 526 км автодороги „Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам'янка“ сталося лобове зіткнення двох вантажних автомобілів „DAF“. Внаслідок зіткнення, водій та пасажир одного автомобіля „DAF“ від отриманих травм загинули на місці події. Водночас, водій другої вантажівки „DAF“, попри зусилля медиків, помер в кареті швидкої медичної допомоги під час транспортування його до лікарні», — йдеться у повідомленні.

У Службі також повідомили, що ця дорожньо-транспортна пригода стала причиною ще одної трагедії.

У Службі також повідомили, що ця дорожньо-транспортна пригода стала причиною ще одної трагедії.

«О 02:50, коли на місці події ще працювали рятувальники, на відстані близько 800 метрів від місця ДТП, у вантажний автомобіль „Камаз“, що через затор стояв на узбіччі, врізався автомобіль „Volkswagen Golf“ під керуванням 70-річного водія, який через туман не зорієнтувався. Внаслідок зіткнення водій легковика загинув на місці. Рятувальники за допомогою спеціального інженерного обладнання провели роботи з деблокування тіл загиблих із салонів усіх понівечених автомобілів», - повідомили у відомстві.

Обставини ДТП з’ясовуються.

Схожі новини