Передплата 2024 ВЗ

Віктор Балога видав доньку заміж

  • 26.11.2018, 13:33
  • 2 712

Дочка скандального народного депутата і екс-мера Мукачева Віктора Балоги вийшла заміж

Нардеп розмістив фотографії з весілля своєї прийомної дочки і її нареченого Георгія Бісага в своєму акаунті на Facebook.

«У нашій родині велика радість — наша Софія вийшла заміж. Дорога донечко, тобі випала не проста доля! Я бажаю, щоб Бог був до тебе добрий і дарував стільки щастя, скільки ти заслуговуєш. Нехай твій чоловік стане для тебе опорою, а ви разом збудуєте велику, міцну родину. Живіть в добрі та злагоді!», — написав Віктор Балога.

Як повідомляє сайт Depo.Закарпаття прийомній доньці нардепа Софії 19 років, але вона вже вирішила зв'язати своє життя з Георгієм Бисагою. Пропозицію руки та серця Софія отримала в червні цього року. Пара узаконила свій шлюб кілька днів тому, 22 листопада.

Віктор Балога народний депутат колишній очільник Секретаріату президента Віктора Ющенка. У 2010−2012 роках і в 2005—2006 роках — міністр з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи. У 1999−2001 роках і у 2005 році — голова Закарпатської обласної державної адміністрації.

Нагадаємо, що Віктора Балогу звинувачують у кількох великих скандалах. Зокрема, в масовій вирубці закарпатських лісів, яка привела до сильної повені на Заході України. Під час губернаторнаторства Віктор Балога створив спеціальну комісію, яка видавала офіційні дозволи на вирубку лісів.

Слід зазначити, що ліс забирали з порушенням всіх правил експлуатації дерева — через річки і дороги за допомогою важкої, а саме, гусеничної техніки. Більшість дерев не забирали, а залишали гнити. Такі дії призвели до екологічної катастрофи в Західній Україні. Перша повінь призвела до затоплення 130 населених пунктів і загибелі 18 осіб, друга була більш масовою, і її причиною назвали масову вирубку лісів Закарпаття, пише сайт politeka.

Під час губернаторства Балоги сталася ще одна екологічна катастрофа в Західній Україні. З 1998 року туди звозили речовину під назвою «Премікс» для виготовлення систем гальмування, яка відома як відхід першого класу небезпеки. Віктор Іванович не сказав про те, яку небезпеку для людей представляє ця речовина. Після розголосу в ЗМІ суспільство почало бити на сполох.

Схожі новини