Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

В Одесі жінка інсценувала «викрадення» своєї «невиліковно хворої» доньки

  • 25.11.2018, 15:35
  • 577

В Одесі 22-річна жінка сьогодні, 25 листопада, інсценувала викрадення власної семимісячної дочки. Свій вчинок вона пояснила тим, що не мала грошей на лікування «невиліковно хворої» дитини.

Про це повідомляє прес-служба поліції Одеської області.

Про «викрадення» дитини в поліцію повідомила сама мати. Жінка розповіла, що біля залізничного вокзалу вона нібито відволіклася на старшу дитину, а коли повернулася, коляски з немовлям вже не було.

Правоохоронці взялися розшукувати немовля. Поки вони оглядали територію біля вокзалу, опитували перехожих і переглядали відео з камер спостереження, до поліції надійшла інша інформація — годиною раніше в лікарню підкинули семимісячну дівчинку.

Проаналізувавши зібрану інформацію про обидва випадки, правоохоронці дійшли висновку, що жінка, яка звернулася до поліції із заявою про викрадення дитини, й та, що залишила дитину в лікарні, — та сама особа. Пізніше вона сама у всьому зізналася.

«Як з'ясувалося, близько місяця тому 22-річна жителька м. Ізюма, що в Харківській області, з двома малолітніми дітьми у віці 2,8 року і 6 місяців приїхала до родички в Одесу нібито для проходження медичного обстеження. За словами горе-матері, її молодша дочка «невиліковно хвора», тому, не маючи грошей на лікування, вона й вирішила залишити її біля медичного закладу.

Сама ж жінка через годину збиралася повернутися додому й уже навіть купила квиток на поїзд. Щоб якось виправдатися перед ріднею, жінка вирішила забезпечити собі алібі історією з «викраденням», — повідомили в поліції.

У відношенні матері складено два адміністративні протоколи.

Дитину обстежили лікарі — попередньо, повідомлений матір'ю діагноз не підтверджується. Дівчинка буде перебувати в лікарні, поки її долю не вирішать фахівці служби у справах дітей Харківської ОДА.

Схожі новини