Передплата 2024 «Добра кухня»

Путін зі своїми поплічниками прибув в окупований Крим, щоб поговорити про «майбутнє Росії»

  • 23.11.2018, 14:04
  • 898

Керівництво Р Ф на чолі з президентом Володимиром Путіним прибуло в окупований Крим для обговорення «майбутнього Росії».

Як повідомляє УНІАН, про це журналістам повідомив прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков.

«Путін прилетів до Криму і буквально через годину в Криму він проведе розширене засідання президії Держради з питань про основні напрями діяльності органів виконавчої влади суб'єктів Російської Федерації», — сказав Пєсков.

Він пояснив, що обговорюватиметься указ Путіна «Про національні і стратегічні завдання розвитку Російської Федерації на період до 2024 року».
За словами Пєскова, сьогодні в Криму Путін з головами російських регіонів, віце-прем'єром, керівниками відомств і міністерств обговорить виконання намічених завдань щодо реалізації «планів зі стратегічного розвитку Росії».

Як сказав Пєсков, «до сьогоднішнього засідання в готелі „Мрія“ напередодні вже зустрілося керівництво Росії для обговорення цього питання в робочих групах, а сьогодні продовжиться робота під керівництвом Путіна».

Крім того, за його словами, після цього засідання Путін «напевне затримається» і проведе серію зустрічей з членами уряду і віце-прем'єрами і керівництвом своєї адміністрації.

Схожі новини