Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У московському аеропорту «Шереметьєво» Boeing на смерть переїхав чоловіка

  • 21.11.2018, 14:58
  • 574

У московському аеропорту «Шереметьєво» на злітно-посадковій смузі літак збив на смерть 25-річного громадянин Вірменії Алберта Епремяна.

Про це ТАСС повідомили в середу в посольстві Вірменії в Москві.

«Ми можемо підтвердити інформацію про загибель громадянина Вірменії Епремяна Алберта, 1993 року народження. Він загинув у результаті інциденту на злітно-посадковій смузі аеропорту Шереметьєво», — сказали в дипломатичному відомстві.

«Особу цієї людини встановлено за наданим громадянину свідоцтвом на повернення в Республіку Вірменія», — уточнили там.

Посольство Вірменії перебуває в контакті зі Слідчим комітетом РФ та іншими російськими відомствами, які встановлюють обставини події.

20 листопада близько 20.10 Boeing, що виконував рейс Москва — Афіни, при виїзді на зліт зіткнувся з 25-річним чоловіком, який опинився на льотному полі. Чоловік помер.

За попередніми даними, під час зльоту літака Боїнг 737 «Шереметьєво-Афіни» одна зі стійок шасі смертельно травмували молодого чоловіка.

Джерело ТАСС зазначило, що Епремян, депортований з Іспанії, слідував до Вірменії транзитом через Москву. На борту літака він влаштував бійку, в результаті чого при посадці в Шереметьєво його затримали співробітники транспортної поліції.

«Вони зняли дебошира з повітряного судна і доставили в лінійний відділок органів внутрішніх справ в аеропорту, де на нього склали протокол про адміністративне правопорушення», — сказав співрозмовник агентства.

За його словами, після цього поліцейські провели Епремяна до автобуса, який мав відвезти його до літака на Єреван, але чоловік втік і вибіг на злітно-посадкову смугу, де його і збив літак.

Схожі новини