Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Мілевського вигнали з брестського «Динамо» через пиятику в лазні

  • 20.11.2018, 19:29
  • 536

Головний тренер брестського «Динамо» Марцел Личка розповів про причини відходу з команди Артема Мілевського влітку.

Про це пише Sportarena.com.

«У нас було два вихідних. Я знаходився в Чехії, а коли повернувся, Шпилевський (колишній тренер «Динамо») сказав, що ми без Савицького, Мілевського і Гавриловича. Я запитав: «Чому?» І він розповів, що вони пили в лазні.

В той момент я був вражений: «Це божевілля! Навіщо?!» Савицький забив і віддав гольову, Мілевський був лідером команди. Він був кращою десяткою у всьому чемпіонаті Білорусі. Я не бачив тут гравця на його позиції краще Артема. А Гаврилович — капітан і хороший центральний захисник, якого залучали до матчів збірної. Це були три дуже важливих для нас гравця. Але рішення приймалося без мого відома.

Так, я пробував розмовляти з Алексом на цей рахунок, говорив, що попереду нас чекають складні матчі в чемпіонаті і в Лізі Європи, однак ні на що вплинути вже не міг. Але це життя. Іноді такі речі трапляються", — розповів Личка.

При цьому сам Артем вважає, що головною причиною його відходу з команди стало не порушення дисципліни, а його авторитет в «Динамо» Брест.

А інший тренер «Динамо», Андрій Шпієвський, кажучи про відхід Мілевського ще влітку, також не називав проблеми з дисципліною. На його думку, Брест планував робити омолодження складу, і Мілевський не входив у подальші плани команди.

Після відходу з Динамо Брест Артем Мілевський довгий час залишався без клубу, поки не підписав контракт з угорською «Кишварда». У нинішньому сезоні нападник зіграв 4 матчі в чемпіонаті Угорщини і не відзначався результативними діями.