Передплата 2024 ВЗ

Порошенко призначив нового голову Черкаської ОДА та доручив перенести свою приймальню до Сміли

  • 20.11.2018, 15:37
  • 957

Президент України Петро Порошенко призначив Олександра Вельбівця головою Черкаської облдержадміністрації. В даний час Вельбівець також керує обласною радою. Представлення нового глави ОДА.

Про це повідомляє телеканал «112 Україна».

Звертаючись до новопризначеного керівника регіону, президент доручив йому в першу чергу зайнятися вирішенням проблем у місті Сміла.

«У мене буде прохання до Олександра Івановича — першим вашим завданням є поїздка до Сміли і почати врегулювання ситуації. Якщо треба, моя порада — на пару днів перенесіть свою приймальню до Сміли, зустрічайтеся з людьми, слухайте їх, розкажіть позицію обласної державної адміністрації, розкажіть позицію президента», — звернувся Порошенко до чиновника.

Також він закликав Вельбівця простежити, щоб за період, поки жителі Сміли не отримували теплопостачання, їм не довелося оплачувати дану комунальну послугу.

Відзначимо, 24 жовтня Кабмін на своєму засіданні погодив звільнення чотирьох голів ОДА, в тому числі і Черкаської. До сьогоднішнього дня нею керував Юрій Ткаченко.

Олександр Вельбівець до Черкаської облради був обраний від партії «Блок Петра Порошенка». Сам він має вищу освіту, в облраді, як і передбачено регламентом, є позафракційним.

Схожі новини