Передплата 2024 «Добрий господар»

Уляна Супрун запустила флешмоб проти Amazon через продаж товарів із символікою «ДНР»

  • 19.11.2018, 19:57
  • 586

В.о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун закликає долучитися до флешмобу проти всесвітньо відомого інтернет-магазину Amazon.com, на платформі якого продаються товари з символікою терористичної організації «ДНР».

Про це написала повідомила у Facebook.

«Amazon.com — глобальна торговельна онлайн-платформа продає товари з символікою самопроголошеної терористичної республіки „ДНР“. Пропоную влаштувати флешмоб в соцмережах та на пошті генерального директора Amazon Джеффа Безоса», — пише Супрун.

Крім того, вона запропонувала надіслати особисте повідомлення гендиректору Amazon Джеффу Безосу з вимогою припинити спонсорування тероризму.

«Надішліть йому повідомлення про те, що його компанія допомагає спонсорувати тероризм. Адреса: [email protected]. Вимагайте зупинити продаж товарів, що підсилює гібридну війну Росії проти цивілізованого світу», — наголосила виконувачка обов'язків міністра охорони здоров'я.

Вона також зазначила, що прапор «ДНР» є символом тероризму, репресій, смерті та окупації.

«Росія окупувала 7% території України та обстріли ведуться по українських населених пунктах кожного дня. І не забуваймо про малазійський літак MH-17, який збили з російського „Бука“, нелегально ввезеного на територію України з Росії. Загинули 298 людей — всі пасажири та екіпаж. Кожен має усвідомлювати, що підтримуючи країну агресора і терористичні організації, які вона спонсорує, він підтримує війну та смерть», — зауважила Уляна Супрун.

Схожі новини