Передплата 2024 «Добрий господар»

Про роман Білла Клінтона і Моніки Левінські зняли серіал

  • 19.11.2018, 11:09
  • 704

У США зняли серіал про найгучніший секс-скандал століття — роман тодішнього президента Білла Клінтона зі своєю стажисткою Монікою Левінські. Через 20 років, брудні подробиці знову спливли на-гора, завдяки старанням телевізійників, і обросли додатковими фактами, немов коралами. Історія змовчала про це, і тепер настав час відкрити очі на правду.

Секс-скандал мав місце ще в 1998 році. 18 листопада 2018 року в США презентують 20-серійний фільм про нього, передає Znaj.ua із посиланням на TheGuardian.

Серіал під назвою Справа Клінтона, створений спільними зусиллями американського каналу A&E docuseries і студії Jigsaw Production, буде складатися з 20 епізодів. Він повністю побудований на ексклюзивній 20-годинній розмові журналістів з Монікою Левінські, розмови з її батьками, а також екс-старшого помічника Клінтона Сідні Блюменталь і колишнього адвоката Клінтона Боба Беннета.

Подружжя Клінтонів сказало, що знає про вихід серіалу і навіть не заперечує цьому, однак брати участь у його створенні не будуть і не дадуть жодних коментарів.

На думку Левінські, вихід серіалу і перегляд історії 20-річної давності допоможуть їй звільнитися від переживань і поставлять крапку в скандалі.

«Прощай, скандал і „справа Левінські“, — заявила Моніка в коментарі Vanity Fair. — Я думаю, що 20 років достатньо, щоб нести цю мантію».

У тизерном ролику, що вийшов перед прем'єрою серіалу, вона згадує про відносини і невдалих спробах зберегти цю історію в таємниці: «Ми обидва були обережні. Але обережні недостатньо».

Схожі новини