Передплата 2024 «Добра кухня»

«Кремль дав знак, що на президентських виборах в Україні буде підтримувати Юлію Тимошенко», — Олексій Венедиктов

Головний редактор радіо «Ехо Москви» вважає, що Володимир Путін визначився зі свою фавориткою в українській президентській кампанії

Головний редактор радіо «Ехо Москви» в ефірі авторскої програми «Будемо спостерігати» заявив, що слова Путіна про те, що «з нинішньою владою в Україні ми не просунемося нікуди», свідчить, що «з врахуванням президенської кампанії — це явний знак того, що Кремль буде підтримувати Юлію Тимошенко». На репліку журналіста Сергія Бунтмана, що Тимошенко під російськими санкціями, Венедиктов відповів: «А це сильно допомагає. Ти що, не зрозумів, чи що? Ви всі вважаєте, що вони дуболоми, а вони Урфін Джюс*, а не дуболоми. Вони порошком їі посипають».

* Урфін Джюс — казковий герой-злодій з циклу книг російського (радянського) письменника Олександра Волкова «Чарівник смарагдового міста». Урфін Джюс винайшов чарівний порошок. Якщо ним посипати неживі речі, вони оживали. Так він оживив цілу армію дерев'яних солдатиків (дуболомів), за допомогою яких захопив Блакитну країну.

Схожі новини