Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

На Харківщині чоловік через ревнощі ледь не вбив свою дружину та її знайому

  • 17.11.2018, 17:35
  • 632

Після вживання алкогольних напоїв між подружньою парою розгорнулася сварка через ревнощі. Чоловік вирішив розправитися з дружиною та її подругою металевою монтировкою.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Харківської області.

15 листопада о 19.49 до Зміївського відділу поліції надійшло повідомлення зі служби «102» про доставляння до місцевої лікарні 43 та 66-річних жінок із численними тілесними ушкодженнями.

Поліцейські встановили, що за місцем мешкання 66-річної мешканки смт Слобожанське під час спільного розпитття спиртного 54-річний чоловік через ревнощі вчинив сварку зі своєю 43-річною дружиною. Потім вдома взяв металеву монтировку, повернувся до квартири, де знаходилися жінки, та побив їх металевим предметом.

Слідчим відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 15, п. 1 ч. 2 ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

За словами начальника Зміївського відділу поліції Кирила Щербинського, чоловік затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання відносно зловмисника міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Схожі новини