Передплата 2024 «Добрий господар»

Прем’єр Великої Британії Тереза Мей розповіла, який алкогольний напій допоміг їй впоратися з важкими обговореннями угоди Brexit

  • 17.11.2018, 09:33
  • 674

Прем’єр-міністр Великої Британії Тереза Мей розповіла, що впоратися з важкими обговореннями угоди про вихід країни з ЄС їй допоміг стакан віскі.

Про це вона сказала в інтерв'ю виданню Daily Mail, повідомляє ТСН.

Вона зазначила, що велику підтримку їй надав її чоловік Філіп, який і налив їй віскі, коли вона прийшла додому після п'ятигодинного обговорення угоди про Brexit.

«Ми одружені 38 років, це довгий термін. Він — моя скеля. Дуже важливо, щоб був хтось, хто підтримує вас, не бере участі в тонкощах політики, але надає людську підтримку», — розповіла прем'єр-міністр.

Нагадаємо, ввечері 14 листопада уряд Британії після більше п'яти годин переговорів дав «зелене світло»

Після 5-годинних переговорів британський кабінет міністрів дав «зелене світло» проекту угоди про вихід країни зі складу Євросоюзу. Перед тим текст угоди на технічному рівні завірили переговірники від ЄС та Великої Британії.

Велика Британія офіційно вийде зі складу Євросоюзу наприкінці березня 2019 року. Після цього між Лондоном і Брюсселем протягом 21 місяця діятиме перехідний період, в ході якого британська сторона не зможе брати участь у прийнятті рішень, але продовжить дотримуватися правил Євросоюзу, сплачувати внески в бюджет і визнавати рішення суду ЄС. Крім того, Лондон залишиться учасником загальноєвропейського ринку і митного союзу.

Схожі новини