Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Букмекери зробили прогноз на матч Ліги націй УЄФА Словаччина — Україна

  • 16.11.2018, 12:33
  • 537

Сьогодні, 16 листопада збірна України на 19-тисячному стадіоні імені колишнього футболіста і тренера Антона Малатинського у Трнаві проведе свій заключний поєдинок групового турніру Ліги націй проти команди Словаччини.

Букмекери вважають фаворитами протистояння господарів поля, повідомляє Укрінформ.

Лідер букмекерської справи — контора William Hill приймає ставки на перемогу словацьких футболістів з коефіцієнтом 2,25, успіх українців оцінюється в 3,10, нічия — в 3,40.

З турнірної точки зору матч для нашої команди, на перший погляд, не є суперважливим, оскільки вона достроково виграла групу В1 Ліги націй і підвищилася в класі. Разом з тим, українці, звичайно ж, прагнутимуть продовжити свою дев'ятиматчевую безпрограшну серію.

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко на нещодавній прес-конференції у Києві наголосив, що в цій грі ризикуватиме і зробить акцент на перспективну молодь.

«Так, турнірні завдання ми вже вирішили, але цей матч не став менш важливим, оскільки в ньому зробимо акцент на наше майбутнє — на молодих футболістів. У кожному з них ми бачимо перспективи. Багато хлопців добре зарекомендували себе у чемпіонаті України, в іграх за „молодіжку“. У них, безперечно, ще немає необхідного досвіду, але ми ризикуватимемо, надаватимемо талановитій молоді шанси показати себе», — сказав наставник українців.

Перед матчами зі словаками й товариською грою з турками (20 листопада) Шевченко викликав до команди 24-х футболістів. Серед них — 19-річний Віталій Миколенко та 20-річний Микола Шапаренко з київського «Динамо», 21-річний Мар'ян Швед з львівських «Карпат» і 22-річний Андрій Борячук з «Маріуполя». Разом з тим, через травми збірній не допоможуть Андрій Ярмоленко з англійської «Вест Гема» та Богдан Бутко з донецького «Шахтаря».

На зустрічі Словаччина — Україна працюватимуть служителі Феміди з Чорногорії. Головним арбітром зустрічі призначений 36-річний Нікола Дабанович. Лайнсмени — Милутин Джукич та Александар Джиканович, четвертий рефері — Владан Тодорович.

У прямій трансляції гру покажуть телеканали «Україна» та «Футбол 1». Початок матчу — о 21.45.

Турнірне становище у групі В1 перед двома заключними поєдинками: Україна — 9 очок (після 3-х ігор), Чехія — 3 (3), Словаччина — 0 (2).

Схожі новини