Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Бюджетний варіант» для «ангела» з Victoria’s Secret

На бюстгальтер із діамантами витратили лише мільйон доларів. Торік коштував два…

У Нью-Йорку відбувся показ Victoria’s Secret — довгоочікуване шоу, що збирає мало не усіх головних моделей сучасності на одному подіумі. До цього показу готуються багато місяців найшикарніші топ-моделі світу, а бюджет заходу становить кількадесят мільйонів доларів.

Цього року подіумом граціозно «вишивали» Белла і Джидді Хадід, Грейс Елізабет, Жасмин Тукс, Кендалл Дженнер та багато інших відомих моделей. Демонструвати коштовний Fantasy Bra, на виготовлення якого пішло 930 годин, випала честь 29-річній шведській моделі Ельзі Хоск.

Бра виконаний зі срібла і 2100 діамантів! Вартість бюстгальтера — мільйон доларів. Скептики жартують, що це бюджетний варіант, оскільки торік Fantasy Bra коштував два мільйони «зелених». Закривала показ модель Адріана Ліма (на фото — внизу посередині). Для неї це було останнє шоу Victoria’s Secret.

Незадовго до початку шоу 37-річна бразильська супермодеь оголосила, що вийде на подіум «ангелом» Victoria’s Secret востаннє.
Ліма співпрацювала з брендом з 1999 року, тому преса її жартома назвала «пенсіонеркою». Їй тричі довіряли представляти бюстгальтер Fantasy Bra, прикрашений коштовним камінням. Тепер «ангел"-пенсіонерка зосередиться на вихованні двох донечок — 9-річної Валентини та 6-річної Сієнни. З їхнім татом, баскетболістом Марко Яричем, супермодель розлучилася.