Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У Києві випадкові перехожі затримали грабіжника — іноземця

  • 12.11.2018, 10:58
  • 413

Чоловік розбив скло дверей автомобіля та викрав сумку. Однак втекти зловмиснику завадили очевидці, які наздогнали його та тримали до приїзду поліції.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження, повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

До Дніпровського управління поліції від місцевих мешканців надійшло повідомлення про те, що на вулиці Шептицького затримали чоловіка, який пограбував автомобіль. На місце виїхала слідчо-оперативна група, яка задокументувала подію.

Правоохоронці з’ясували: зловмисник розбив скло припаркованого автомобіля, вихопив сумку із документами і грішми та почав утікати. Однак перехожі наздогнали його та тримали до приїзду правоохоронців.

Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це — 57-річний громадянин іншої держави.

Слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 186 (Замах на грабіж) Кримінального кодексу України. Правопорушнику повідомлено про підозру та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Фігуранту загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Схожі новини