Передплата 2024 «Добра кухня»

Мережу підірвало відео забавної витівки Усика перед боєм

  • 10.11.2018, 16:48
  • 840

Один з кращих українських боксерів та чемпіон світу і у важкій ваговій категорії Олександр Усик забавно втрутився і зірвав інтерв’ю свого суперника британського боксера-професіонала Тоні Беллью.

Британець спокійно давав інтерв'ю для «Sky Sports», однак в якийсь момент повинен був припинити його, оскільки Усик відволік усю увагу публіки на себе. Коли Тоні відповів на одне з питань журналістів, Олександр забавно визирнув з-за ширми і почав махати рукою та підморгувати, пише Styler.rbc.ua.

Британський спортсмен, побачивши це, розсміявся і жартома відповів: «Ви бачите, він дивиться. Він скрізь».

У коментарях до відео користувачі також відреагували позитивними емоціями та написали слова симпатії на адресу Усика. Всі коментарі були англійською мовою.

«Усик безсумнівно викликає симпатію», «Точно так само буде і в рингу — він буде всюди», «Вусик такий кумедний. Не можна не полюбити його», «Усик — це людина з серцем дитини і видом серійного вбивці», «Прекрасний хлопець!», «Мені подобається те, що перед цим боєм немає брудної балаканини. Є тільки повага і трохи гумору», — прокоментували відео закордонні фани боксу і спортсменів.

Схожі новини