Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

«Ти хоч здохни!»: У Росії лікарка «послала» пацієнтку, яка прийшла на прийом без талону

  • 10.11.2018, 15:31
  • 716

У Росії лікарка районної лікарні відмовилася виписувати рецепт на інсулін дівчині, яка прийшла на прийом без запису та порадила їй «здохнути просто у кабінеті».

Відео інциденту, який стався у Краснодарському краї з’явилось у соцмережах.

Пацієнтка, яка звернулась до лікарки, попросила виписати їй рецепт на інсулін, оскільки запасів препарату, від якого безпосередньо залежить її життя, у неї вже не залишилося.

У відповідь на це лікар обурилась, що дівчина прийшла до неї без талону. Вона заявила, що дівчина повинна була раніше записатися на прийом.

Дівчина відповіла, вона не змогла записатись, бо її не було в місті. Натомість медик грубо відмовилась виписувати рецепт та жбурнула зошит дівчини на підлогу.

«Дуже погано. Запишіться і приходьте, а я не буду приймати без запису. Хоч ти здохни тут — не дам!», — заявила лікарка хворій дівчині.

Коли пацієнтка обурилася, хто ж дав їй дозвіл так поводитися з людьми, доктор відповіла, що хвора — «не людина».

Інцидент набув розголосу у мережі. У результаті лікарку звільнили, а дівчині виписали інсулін на три місяці вперед. За деякими даними, лікарка благала не виганяти її з роботи, аргументувавши це трьома не виплаченими кредитами, пише ТАСС.

Схожі новини