Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Дніпрі поліція з переслідуванням на стріляниною затримала банду грузинів

  • 10.11.2018, 14:11
  • 733

У Дніпрі поліцейські змушені були застосувати табельну зброю під час затримання злочиної групи іноземців, які під час спроби втекти скоїли наїзд на одного з патрульних.

Ще один правоохоронець отримав травми під час спроби затримати злочинців, які чинили опір, повідомляє прес-служба обласного управління Нацполіції.

«Автомобіль підозрюваних поліцейські помітили 9 листопада ввечері на вулиці Байкальській в Дніпрі. На неодноразові вимоги зупинитися водій не реагував і продовжував рух. Щоб зупинити зловмисників, поліцейські застосували вогнепальну зброю», — йдеться в повідомленні.

В результаті автомобіль з пошкодженими колесами вдалося зупинити, а втікачі були затримані.

Як стало відомо, раніше поліцейські отримали оперативну інформацію про те, що в Україну прибули двоє громадян Грузії віком 32 та 42 років, яких підозрюють в причетності до цілої серії злочинів — розбоїв, грабежів і квартирних крадіжок на території Дніпропетровської та інших областей країни.

Затримані були доставлені у відділення поліції Дніпра, їм загрожує кримінальна відповідальність за опір співробітникам правоохоронних органів — до п'яти років позбавлення волі.

Схожі новини