Передплата 2024 «Добре здоров’я»

В Одесі під час операції раптово помер відомий військовий лікар

  • 09.11.2018, 15:58
  • 604

В Одесі раптово помер начальник клініки інтенсивної терапії Одеського військового госпіталю Олег Кушнір.

Йому стало погано на роботі — під час операції. Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook волонтер Андрій Танцюра, лікар раптово відчув нездужання прямо під час операції, яка проходила з його участю.

«Важко писати, особливо якщо зустрічаєш людину майже кожного дня в госпіталі, що йде тобі назустріч, усміхненого і як завжди доброзичливого! Раптово пішов з життя один з кращих госпітальних лікарів. Пішов на робочому місці, під час операції, рятуючи життя іншим, він не вберіг себе!» — написав волонтер.

Також він додав, що лікарі намагалися врятувати свого колегу впродовж трьох годин, але так і не змогли повернути його до життя.

«Серце запустити не вийшло», — резюмував Танцюра.

Як розповів волонтер Андрій Танцюра в коментарі «Сегодня», конкретного висновку патологоанатома про смерть Олега Кушніра ще немає. «Скаржився з ранку на те, що у нього болі в спині були, але вколов знеболююче і пішов на операцію», — розповів нам волонтер.

При цьому в бесіді з журналістами іншого видання він зазначив, що імовірною причиною смерті стала гостра серцева недостатність.

Схожі новини