Передплата 2024 «Добра кухня»

«Отримає те, що їй дають»: королева Єлизавета втрутилася у сварку Гаррі з персоналом палацу через весільну діадему Меган Маркл

  • 09.11.2018, 10:58
  • 1 748

Після повідомлень про те, що Єлизавета II запросила матір Меган Маркл Дорію провести Різдво разом з членами королівської сім’ї, з’явилася інформація про те, що напередодні весілля принца Гаррі і Меган між Її Величністю і її онуком стався конфлікт.

Про це пише видання «Факти».

Як написав у новій біографії принца Чарльза відомий журналіст Роберт Джонсон, Гаррі перед вінчанням дуже нервував і постійно був у напруженому стані. Онук королеви навіть кричав на персонал Букінгемського палацу: «Те, чого Меган хоче, те вона отримає!».

Раніше Гаррі і Меган розповідали репортерам про день, коли вони в травні приїхали в Букінгемський палац вибирати тіару для весілля. І, за їхніми словами, відразу зупинилися на платиновій діадемі з діамантами, яка колись належала королеві Мері — бабусі Єлизавети. За словами Гаррі, саме ця прикраса найбільш пасувала Меган.

Однак, як повідомляє газета The Sun, спочатку Меган хотіла отримати іншу діадему — із смарагдами. Однак їй в цьому відмовили, оскільки точне походження діадеми було невідомо. Як пише видання, «були побоювання», що вона могла бути з Росії. Маркл наполягала на своєму. А Гаррі розлютився, коли дізнався, що його нареченій відмовили в бажаному. Принц почав сваритися з персоналом. Довелося втрутитися особисто Єлизаветі, яка заявила, що американка отримає «те, що їй дають» і що вона не може «мати все, що хоче». Королева також попередила Гаррі, що у його обраниці «важкий» характер.

Єлизавета також цікавилася, навіщо Меган фата. Адже вона виходила заміж вже вдруге. Втім, в цьому випадку Її Величність не стала наполягати на своєму баченні образу нареченої.

До слова, без фати виходила заміж в жовтні внучка Єлизавети принцеса Євгенія — хоча вона йшла під вінець вперше. І якраз у Євгенії на голові була діадема із смарагдами і діамантами. Вона була виготовлена в 1919 році ювелірами Boucheron в стилі російського імператорського двору.

The Sun також стверджує, що членів королівської сім'ї, і перш за все саму королеву, дуже турбує те, як колишня актриса поводиться з персоналом. Так, герцогиня Кембриджська Кетрін ніколи не дозволяє собі грубо розмовляти зі слугами і помічниками — це вважається в палаці поганим тоном.

«Меган може бути важкою у спілкуванні. У неї завищені стандарти. Вона звикла працювати в голлівудському оточенні», — розповіли палацові співробітники.

Схожі новини