Передплата 2024 «Добрий господар»

«Можливі морози»: Синоптик розповіла про погоду на найближчі дні

  • 08.11.2018, 20:57
  • 722

Наступного тижня погода в Україні суттєво не зміниться. Трохи знизитися температура повітря, а в нічні години очікуються невеликі морози.

Про це написала народний синоптик Наталка Діденко у своєму блозі на сайті Оріnіоn.

«На наступному тижні синоптична ситуація істотно не зміниться, тільки температура повітря знизиться на декілька градусів. Протягом дня похолодає в денні години до + 3 + 9 градусів, а вночі очікується 0−4 градуса морозу. Хто не хоче ще так мерзнути, можна на початку наступного тижня відвідати західну частину України. Там ще затримається тепла погода: вночі 1−5 градусів тепла, вдень 8−13 градусів тепла», — написала Діденко.

Синоптик попередила, що 12 і 14 листопада в декількох областях можливий невеликий дощ.

«Дощів поки не видно. У найближчій перспективі лише 12 і 14 листопада атмосферний фронт обумовить невеликі періодичні дощі на півночі і заході України», — написала Діденко.

Згідно з її даними, у Києві в найближчі дні буде прохолодно, очікуються тумани.

«У Києві 8 і 9 листопада погода залишиться вологою і прохолодною. Опадів не очікується, можливі тумани і димки. Температура повітря протягом дня коливатиметься в межах 9−11 градусів тепла», — зазначила синоптик і додала, що на вихідних очікується зниження температури повітря.

«Субота і неділя почнуть поступове похолодання. 10−11 листопада і в першій половині тижня вдень передбачається 3−8 градусів тепла. А от вночі вже стовпчики термометрів впадуть до нуля. В околицях ймовірні невеликі „мінуси“. Дощ у столиці можливий 14 листопада. Тому поки в Україні — тумани і поступове похолодання», — попередила Діденко.

Схожі новини