Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

«Євробляхери» оприлюднили відео з погрозою підпалити свої авто

  • 08.11.2018, 13:11
  • 780

Якщо Верховна Рада прийме закони про доступне розмитнення без необхідних поправок, власники авто на євро номерах погрожують радикальним кроком.

Про це у відео, оприлюдненому у Facebook, заявив голова громадської організації «АвтоЄвроСила» Олег Ярошевич пообіцяв спалити свій Range Rover.

Вчора «АвтоЄвроСила» почала масштабну акцію в столиці на вимогу підтримати народні правки до законопроектів 8487, 8488, повідомляє 24tv.

Активісти вимагають прийняти так звані «народні» правки до законопроектів 8487, 8488, що передала «АвтоЄвроСила» через депутата Наталлю Веселову, а саме: прибрати коефіцієнт віку у формулі розрахунку акцизу. Це знизить його практично до незначного для автомобіля будь-якого віку, але формально полегшить прийняття змін до діючого закону оскільки бережеться формальна наявність акцизу.

На їх думку, нове доступне розмитнення повинно складатися з чотирьох платежів (ПДВ+Мито+Військовий збір+Акциз), все разом близько 40% від вартості авто на постійній основі для кожного українця. Приблизно таке співвідношення податків до ринкової вартості автомобіля зараз існує при розмитненні нових авто.

Схожі новини