Передплата 2024 «Добрий господар»

У Луцьку біля автомийки розстріляли компанію кримінального авторитета

  • 07.11.2018, 17:52
  • 2 254

У Луцьку біля автомийки розстріляли компанію кримінального авторитета. Він поранений, але вижив, інший — помер.

На днях вулиця Набережна у Луцьку перетворилася на майданчик з блокбастера. Тут у кафе біля автомийки, як у фільмі, почалася перестрілка між двома компаніями. Не обійшлося без жертв.

За попередньою інформацією правоохоронців, перестрілка почалася між двома кримінальними угрупованнями. З кожного боку було по 7−8 осіб. Одна компанія на чолі з відомим луцьким авторитетом Асланом Гарсією (відомий у своїх колах як «Аслан») саме обідала, коли на автівках під’їхала інша й відкрила по ній вогонь. Нападники мали з собою також ножі, адже одного з потерпілих з місця події госпіталізували з ножовим пораненням. Дісталося й «Аслану», однак він у тій м’ясорубці вижив. Інший учасник кримінальних розбірок від отриманих поранень загинув на місці.

Потерпілих госпіталізували, в місті оголосили план-перехоплення. Та по гарячих слідах затримати нападників не вдалося. Правоохоронці, отримавши дані з камер відеоспостереження, оприлюднила марки та номерні знаки автомобілів, на який від’їхали від кафе підозрювані. Дві з них зареєстровані у Києві, одна — у Миколаївській області. Відомо, що розшукувані автомобілі поліція помітила в Острозькому районі на Рівненщині. Згодом один з них намагалася затримати, та позашляховик відірвався від службових поліцейських автомобілів.

Наталія КРАВЧУК,

м. Луцьк

Схожі новини