Передплата 2024 ВЗ

Пустилася берега: екс-наречена Володимира Кличка влипла у п’яний скандал із бійкою (відео)

  • 05.11.2018, 17:09
  • 1 333

Колишня наречена Володимира Кличка, американська актриса Хайден Панеттьєрі після розриву з українським боксером потрапила не в найкращу компанію.

Як повідомляє «ТаблоID», новий бойфренд 29-річної Панеттьєрі, Браян Хікерсон, уже втягнув її в скандальну історію — з пиятикою, бійкою та втручанням поліції.

У поліцію надійшов виклик, в якому повідомлялося про напад та бійку. Коли вони прибули до помешкання, їм відкрила Хайден.

Як зазначає TMZ, жінка перебувала в стані алкогольного сп'яніння та панікувала. Далі офіцер побачив, як озброєний пляшкою Браян женеться за своїм батьком Девідом, на обличчі якого була кров та очевидні сліди побиття. Хоча батько Браяна заявив, що просто впав.

Поліцейські надягли на Браяна наручники. Чоловік відмовився співпрацювати та надавати інформацію про себе, мовляв, це могло б зашкодити Панеттьєрі.

Хейден зізналася правоохоронцям, що перед скандалом вона і Девід пили разом. Водночас, зі слів джерел, актриса заперечує, що була п'яна.

Про розірвання заручин Кличко і Панеттьєрі, які виховують трирічну дочку Кайю, стало відомо в серпні. Цю інформацію підтвердила мама Панеттьєрі, Леслі Фогель. Пізніше американський журнал People з посиланням на інсайдерів повідомив, що зіркова пара переживала не найкращі часи у стосунках.

Схожі новини